Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugrás az oldal lábrészéhez
Open Menu
Turizmus Bulletin
Aktuális
Archívum
Keresés
Kapcsolat
Szerzői útmutató
Információk
Információk
Publication Ethics Statement
Submission
Editorial Board
Adatvédelmi nyilatkozat
Keresés
Bejelentkezés
Főoldal
/
Archívum
/
Évf. 24 szám 1 (2024)
Évf. 24 szám 1 (2024)
Megjelent:
2024-03-14
Tanulmányok
Online tartalomelemzés a helyi alapanyagok és gasztronómiai kultúra mentén: Gasztrofesztiválok weboldalainak vizsgálata
Bence Csapody
4-14
PDF (English)
A turisztikai miliő kialakulása és fejlődése: A térélmény holisztikus megközelítése
Damla Bal
15-23
PDF (English)
Műhelytanulmányok
A Covid19-pandémia hatása a fogyatékossággal élő emberek foglalkoztatására a vendéglátásban: Tétlenség vagy reziliens építkezés?
Zsófia Fekete-Frojimovics, Sára Csillag, Jácint Farkas
24-32
PDF
A fogyatékossággal élő munkavállalók helyzete a hazai szállodaiparban
Csilla Petykó, Sára Csillag, Jácint Farkas, Zsófia Fekete-Frojimovics, Adrienne Nagy
33-43
PDF
Az egészségturizmus makrogazdasági összefüggéseinek vizsgálata
Ádám Ruszinkó, Balázs Vajai, Attila Donka
44-53
PDF
Szaúd-Arábia turizmusa
Krisztina Tóthné Kardos
54-62
PDF
Nyelv
English
Magyar
Információ
Olvasóknak
Szerzőknek
Könyvtárosoknak