Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugrás az oldal lábrészéhez
Open Menu
Turizmus Bulletin
Aktuális
Archívum
Keresés
Kapcsolat
Szerzői útmutató
Információk
Információk
Publication Ethics Statement
Submission
Editorial Board
Adatvédelmi nyilatkozat
Keresés
Bejelentkezés
Főoldal
/
Archívum
/
Évf. 25 szám 1 (2025)
Évf. 25 szám 1 (2025)
Megjelent:
2025-04-10
Előszó
Vendégszerkesztői előszó a Turizmus Bulletin „I. Nemzetközi Látogatógazdaság Konferencia” tematikus számhoz
János Debreceni, Kornélia Kiss
4
PDF
Tanulmányok
Helyidentitás és helykötődés értékorientált vizsgálata Vác lakóinak körében
Andrea Hübner, Barbara Keszei, Balázs Benkei-Kovács
5-14
PDF (English)
Miről írnak a budapesti fine dining éttermek vendégei? Éttermi vendégvélemények témamodellezése neurális témamodellel
Mátyás Hinek
15-24
PDF
A turisztikai szezonalitás mérésének módszertani lehetőségei és azok alkalmazása a Balaton térségében
Réka Wilhelm
25-34
PDF
Energiatartalom az étlapon – mit néz a szem, mit lát a szemkamera?
Dorina Szakál, Zsófia Fekete-Frojimovics, Andrea Lugasi
35-44
PDF
Műhelytanulmányok
Fenntartható flanc? Luxusvásárlók és a felelős fogyasztás divatja
Mónika Horváth, Zsófia Márta Papp
45-52
PDF
A horgászturizmus stratégiájának megalapozása
Zsuzsanna Ivancsóné Horváth, István Dérer, Marcell Kupi
53-62
PDF
Nyelv
English
Magyar
Információ
Olvasóknak
Szerzőknek
Könyvtárosoknak