Ugrás a fő tartalmi részhez Ugrás a főmenübe Ugrás az oldal lábrészéhez
Turizmus Bulletin
  • Aktuális
  • Archívum
  • Keresés
  • Kapcsolat
  • Szerzői útmutató
  • Információk
    • Információk
    • Publication Ethics Statement
    • Submission
    • Editorial Board
    • Adatvédelmi nyilatkozat
Keresés
  • Bejelentkezés
  1. Főoldal /
  2. Archívum /
  3. Évf. 25 szám 1 (2025)

Évf. 25 szám 1 (2025)

					View Évf. 25 szám 1 (2025)
Megjelent: 2025-04-10

Előszó

  • Vendégszerkesztői előszó a Turizmus Bulletin „I. Nemzetközi Látogatógazdaság Konferencia” tematikus számhoz

    János Debreceni, Kornélia Kiss
    4
    • PDF

Tanulmányok

  • Helyidentitás és helykötődés értékorientált vizsgálata Vác lakóinak körében

    Andrea Hübner, Barbara Keszei, Balázs Benkei-Kovács
    5-14
    • PDF (English)
  • Miről írnak a budapesti fine dining éttermek vendégei? Éttermi vendégvélemények témamodellezése neurális témamodellel

    Mátyás Hinek
    15-24
    • PDF
  • A turisztikai szezonalitás mérésének módszertani lehetőségei és azok alkalmazása a Balaton térségében

    Réka Wilhelm
    25-34
    • PDF
  • Energiatartalom az étlapon – mit néz a szem, mit lát a szemkamera?

    Dorina Szakál, Zsófia Fekete-Frojimovics, Andrea Lugasi
    35-44
    • PDF

Műhelytanulmányok

  • Fenntartható flanc? Luxusvásárlók és a felelős fogyasztás divatja

    Mónika Horváth, Zsófia Márta Papp
    45-52
    • PDF
  • A horgászturizmus stratégiájának megalapozása

    Zsuzsanna Ivancsóné Horváth, István Dérer, Marcell Kupi
    53-62
    • PDF

Nyelv

  • English
  • Magyar

Információ

  • Olvasóknak
  • Szerzőknek
  • Könyvtárosoknak
A kiadói rendszerről