Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugrás az oldal lábrészéhez
Open Menu
Turizmus Bulletin
Aktuális
Archívum
Keresés
Kapcsolat
Szerzői útmutató
Információk
Információk
Publication Ethics Statement
Submission
Editorial Board
Adatvédelmi nyilatkozat
Keresés
Bejelentkezés
Főoldal
/
Archívum
/
Évf. 23 szám 1 (2023)
Évf. 23 szám 1 (2023)
Megjelent:
2023-03-28
Lektorált tanulmányok
A gasztronómiai fogyasztók szegmentálása az online aktivitás és az influencerkövetés szemszögéből
Orsolya Szakály
4-14
PDF
A környezettudatos fogyasztói magatartás turisztikai aspektusai
Sára Hegedüs, Kornélia Kiss, Edina Kovács
15-24
PDF
Műhely
A designmódszerek mint innovációs katalizátorok alkalmazása a szállodákban
Katalin Juhász-Dóra, Noémi Ilyés
25-33
PDF
A fenntarthatóság szempontjainak megjelenése a hazai turisztikai célú fejlesztési programokban
Nikoletta Nemes, Éva Happ
34-43
PDF
A hungarikumok szerepe az országimázs formálásában
Anett Tőzsér
44-50
PDF
Nyelv
English
Magyar
Információ
Olvasóknak
Szerzőknek
Könyvtárosoknak