Ugrás a fő tartalmi részhez Ugrás a főmenübe Ugrás az oldal lábrészéhez
Turizmus Bulletin
  • Aktuális
  • Archívum
  • Keresés
  • Kapcsolat
  • Szerzői útmutató
  • Információk
    • Információk
    • Publication Ethics Statement
    • Submission
    • Editorial Board
    • Adatvédelmi nyilatkozat
Keresés
  • Bejelentkezés
  1. Főoldal /
  2. Archívum /
  3. Évf. 23 szám 1 (2023)

Évf. 23 szám 1 (2023)

Turizmus Bulletin 2023 1 borító
Megjelent: 2023-03-28

Lektorált tanulmányok

  • A gasztronómiai fogyasztók szegmentálása az online aktivitás és az influencerkövetés szemszögéből

    Orsolya Szakály
    4-14
    • PDF
  • A környezettudatos fogyasztói magatartás turisztikai aspektusai

    Sára Hegedüs, Kornélia Kiss, Edina Kovács
    15-24
    • PDF

Műhely

  • A designmódszerek mint innovációs katalizátorok alkalmazása a szállodákban

    Katalin Juhász-Dóra, Noémi Ilyés
    25-33
    • PDF
  • A fenntarthatóság szempontjainak megjelenése a hazai turisztikai célú fejlesztési programokban

    Nikoletta Nemes, Éva Happ
    34-43
    • PDF
  • A hungarikumok szerepe az országimázs formálásában

    Anett Tőzsér
    44-50
    • PDF

Nyelv

  • English
  • Magyar

Információ

  • Olvasóknak
  • Szerzőknek
  • Könyvtárosoknak
A kiadói rendszerről