A szabálykövetéstől az értékkövetésig: Két könyv a vállalati compliance-funkció kiteljesedéséről - Pulay, Gyula (Public Finance Quarterly, 2021)
Ambrus István - Farkas ÁdámA compliance alapkérdései - Az etikus vállalati működés elmélete és gyakorlataWolters Kluwer Kiadó, 2019és Kocziszky György - Kardkovács KolosA compliance szerepe a közösségi értékek és érdekek védelmében - Elmélet és gyakorlatAkadémiai Kiadó, 2020