Új sikerrecept egy bizonytalan világban - Lovászy, László Gábor (Public Finance Quarterly, 2021)
Parragh Bianka, Kis Norbert (szerk.)Az ösztönző állam válságkezelése I.A koronavírus-válság kezelésének első eredményeiLudovika Egyetemi Kiadó, 2020