Új korszakot hoznak-e a digitális jegybankpénzek? - Czeczeli, Vivien (Public Finance Quarterly, 2022)
Banai, Ádám–Nagy, BenjáminEgy új kor hajnalán – Pénz a XXI. századbanMagyar Nemzeti Bank, Budapest, 2021