Jövőnk a gyermek: Adalékok a népességgyarapodás társadalmi programjához I. - Kovács, Árpád (Public Finance Quarterly, 2020)
Szerkesztette: Báger Gusztáv és Benda József Veszprémi Humán Tudományokért Alapítvány, 2019