Új sikerrecept egy bizonytalan világban - Lovászy, László Gábor (Public Finance Quarterly, 2021)
Parragh Bianka, Kis Norbert (szerk.) Az ösztönző állam válságkezelése I. A koronavírus-válság kezelésének első eredményei Ludovika Egyetemi Kiadó, 2020