Babai Dániel - Molnár Ábel - Molnár Zsolt: "Ahogy gondozza, úgy veszi hasznát" Hagyományos ökológiai tudás és gazdálkodás Gyimesben (Könyvismertetés) - Lajos, Veronika (KOVÁSZ - The slow journal, 2017)
.