Mi az a részvételi akciókutatás (RAK)? Kik azok a részvételi akciókutatók? Ötféle élmény és értelmezés: Beszélgetés Csillag Sárával, Udvarhelyi Éva Tesszával, Málovics Györggyel, Gosztonyi Mártonnal és Gelei Andrással - Lajos, Veronika; Csillag, Sára; Udvarhelyi, Éva Tessza; Málovics, György; Gosztonyi, Márton; Gelei, András (KOVÁSZ - The slow journal, 2018)
Csillag Sára (egyetemi docens, tudományos rektorhelyettes, tanszékvezető, Budapesti Gazdasági Egyetem), Udvarhelyi Éva Tessza (Közélet Iskolája társalapítója és ügyvezetője, Tettek Ideje Kutatócsoport tagja), Málovics György (egyetemi docens, Szegedi Tudományegyetem, Gazdálkodástudományi Kar Kutató Központ, Akciókutatók a Fenntarthatóságért Egyesület tagja), Gosztonyi Márton (egyetemi adjunktus, Károli Gáspár Református Egyetem, Gazdaság- és Vezetéstudományi Intézet) és Gelei András (egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem, Vezetéstudományi Intézet, Szervezeti Magatartás Tanszék).